1 mai

1 mai

Este primul 1 mai pe care nu am vrut sa-l petrec in Vama Veche. Este primul 1 mai care nu are farmecul celor din urma de inceput de vara, distractie si un bum de energie. Anul asta este diferit insa nu in vreun sens negativ… doar diferit.

Anul asta 1 mai este inceputul unei curse nebune… proiecte, sesiune, licenta si inscriere la master. Astazi am realizat ca mai am o luna de zile si trebuie sa predau licenta profesorului coordonator. Astazi am fost usor melancolica gandindu-ma la cei 3 ani de facultate. Dar in acelasi timp ma incearca un sentiment tare simpatic care imi mangaie orgoliul: I DID IT! M-am descurcat singura… am muncit, am invatat ca o nebuna, am facut voluntariat, m-am distrat, am descoperit niste prietene minunate, am cunoscut un tip fenomenal, am trecut impreuna peste diverse probleme si perioade mai putin placute si cel mai important… nu am absolut nici un regret.

Asa ca sper din tot sufletul ca v-ati distrat, ca nu v-a plouat prea mult pe acolo pe unde ati fost, ca nu v-a speriat cutremurul de azi de dimineata si sper ca stiti sa apreciati ce este frumos si bun in viata voastra.