Cand imi transpira pielea pe dinauntru

Cand imi transpira pielea pe dinauntru

Sarpele din iarba inaintand furtunos cu capul ridicat spre mine, mereu spre mine, gata sa ma muste intre ochi si sa imi scuipe puroi si venin in sange. Sa mi se arunce in fata agasat, nervos, cu ura, mai repede decat am timp sa reactionez.

Oasele lui Lucy, australopiteca, aruncate la volanul unui Aston Martin negru care accelereaza pe o autostrada pustie. Cu orbitele goale si cu scobitura nasului si cea a gurii formand un zambet sinistru, inuman, de moarta vie.

Satana leganandu-si copiii in brate, fredonand cu dor un cantecel naiv. Copiii intind manutele spre nasul Satanei, iar el le saruta cu duiosie si le suge degetelele in joaca.

Sobolani care imi cad cu duiumul in cap, pe fata, pe picior, unii inca impreunati, aratandu-si coltii si ragaind a placere. Isi tarasc cozile lungi si ascutite, privindu-ma o secunda amenintator inainte sa fuga.

Femei volubile si vorbarete, care turuie, barfesc, rad zgomotos si se intorc mereu ceva mai goale de la baie. Flamande, nesatule, isi povestesc mereu viata si bat din toc pe sub masa.