CU CE DREPT ACUZI UN OM?

CU CE DREPT ACUZI UN OM?

Atentie ! Acest post e scris din suflet, o simt cu adevarat. Sa trec direct la subiect si sa nu mai aburesc atat. Ti se pare ca are un inceput melancolic? Da, asa e.

Cu ce drept poti cataloga un om drept obsedat, tampit, prost din moment ce tu nu il cunosti deloc si abia ai avut ocazia sa stai cu el decat 4-5 ore? Cum iti permiti tu, sa faci asemenea afirmatii, dar nu direct in fata ci prin telefon? Dupa 4-5 ore in care ai avut ONOAREA , sa stai langa mine (pentru ca din punct de vedere al respectului si al celor 7 ani de acasa sunt mult peste tine), crezi ca ma cunosti ? Imi vine sa vomit…am crezut ca se va imbunatatii ceva in relatia asta dintre mine si persoana aia (precizez ca nu e prietena), ba chiar am incercat ca totul sa fie super ok , am fost respectuos dar se pare ca unii oameni nu inteleg ce inseamna respectul si buna crestere.

Unii au fost crescuti pe vremea comunismului , atunci cand acest respect se castiga doar prin bataie si impunere. Nu-mi vine nici acum sa cred ce am putut sa aud de la persoana asta…m-a lovit direct in inima. M-a facut sa ma simt un nimic, sa am simt de parca as fi ultimul om de pe Pamant. Obsedat? Nu sunt obsedat deloc , si cei care ma cunosc o stiu prea bine…poate ca pana la urma lasam de la mine , cum face de obicei cu oricine , dar nu era nevoie sa se ajunga la jigniri de genul asta. Nu mai sunt neutru , nu ma mai apar…acum eu atac ! Vedem noi ce o sa iasa din toate jignirile astea…vedem unde o sa se ajunga !