De ce nu ma duc la scoala

De ce nu ma duc la scoala

Ma tot intrebau ieri colegii de ce nu am intrat la nici o ora saptamana asta desi pe la scoala am ajuns. Raspunsul e destul de simplu: am scutire pentru saptamana asta in primul rand, iar in al doilea rand as fi stat acasa si nu as fi venit deloc pe la liceu, dar veneam ca sa o iau la o cafea pe Elly (fiind prietena mea cea mai buna).

In alta ordine de idei, dar cumva pe aceiasi tema, de ce sa vin la liceu? Nu se intampla absolut nimic important. Profesorii sunt la fel de satuli de noi cum suntem si noi de ei, au la fel de putin chef de scoala ca si noi…. si pur si simplu la ore se sta si se freaca menta. Pot sa frec menta foarte bine si acasa. Nu simt nevoia sa ma duc la scoala ca sa pot face asta.

“Dar maine dam 2 lucrari” – da ok, ma bucur sa aflu cu o zi inainte. Initial ma batea gandul sa vin la lucrari, dar am stat eu si m-am gandit un pic…. mai bine stau acasa. Oricum aproape toti profesorii mei pun note mai mari cand asculta un elev decat atunci cand da lucrare.

In concluzie… e foarte bine acasa si saptamana asta in care m-am simtit ca in vacanta mi-a prins foarte bine. M-am si relaxat, m-am si distrat si am avut si timp si chef sa invat la psihologie si sa fac variante la romana.