De prin metrouri

De prin metrouri

Imi place metroul din Bucuresti. Nu stiu exact de ce. Poate pentru ca nu in fiecare zi merg cu asa ceva, in orasul meu fiind doar autobuze. Dar nu e aceeasi senzatie cand mergi cu tramvaiul sau troleul, cel mai tare e cu metroul.

Imi doream de mult timp sa fac un lucru inedit in metrou. Sa citesc o carte. Si am reusit in acest week-end! Trebuie sa il tai din lista TO DO IN LIFE. Ma amuza de fiecare data cand cineva citeste dintr-un ziar si calatorul din stanga si cel din dreapta sa uita in ziar. Stiu ca poate fac asta din plictiseala, dar oricum cel cu ziarul nu se supara.

Un lucru care ma speria putin la inceput cand am mers cu asa ceva era ca de ce se uita lumea la mine. Era de fapt o senzatie falsa, pentru ca in metrou nu ai altceva ce face asa ca incepi sa studiezi fetele oamenilor din jur. Deci poate ca tipa draguta din fata ta nu te place ci doar se uita la tine ca nu are ceva mai bun de facut.

Un lucru memorabil despre metrouri s-a intamplat atunci cand am iesit la suprafata cu asa ceva. Asta era pe undeva pe la statia Depoul IMGB, capat de linie, metroul fiind gol, decat eu cu o persoana si gardianul. E ceva inedit ca atunci cand esti obisnuit cu intunericul din jurul metroului sa iesi la razele soarelui si sa fie atata lumina in jurul tau.

Cred ca un Bucuresti fara metrou e un Bucuresti in haos, e cel mai bun lucru care i se putea intampla vreodata! 🙂 Nu as vrea sa prind ziua in care o sa fie greva.

Da. Imi place metroul.