Din cand in cand

Din cand in cand

Din cand in cand ma apuca nostalgia cand citesc diverse bloguri. Mi-e dor uneori de blog. Cu toate ca il citea atata lume, il simteam ca pe un refugiu, un coltisor al meu unde pot zice tot ce imi trece prin minte. Cu timpul insa am inceput sa-l neglijez, fie din lipsa de timp, fie din lipsa gasirii cuvintelor potrivite.

Cand ma apuca nostalgia mai deschid din cand in cand control panelul blogului si dau sa scriu un post nou. Ma gandesc inainte (ca si acum) ca as avea o groaza de lucruri de scris: ca am luat 10 la licenta (lucru de care sunt foarte mandra), ca m-am angajat si am devenit corporatista (chiar daca asta nu este ce imi doresc eu pentru mine), ca intr-o luna trebuie sa ma inscriu la master, ca vreau la munte si la mare (dar nu am cum pentru ca nu pot sa imi iau zile libere de la munca), ca simt cum trece timpul prin degetele mele si eu cresc fara sa imi dau seama….

Dar cand incep sa scriu… reusesc doar sa le enumar… parca am uitat cum se scrie despre sentimente, ganduri, impresii si idei. Cuvintele nu mai vor sa vina in mod natural…