Exista nopti in care gandurile ma mentin treaza.

Exista nopti in care gandurile ma mentin treaza.

Exista nopti in care nu pot sa dorm. Exista nopti in care parca as fi pe speed. De fapt sunt doar pe a treia cafea, pe la 4 am si nu e nici dracu nici pe net nici pe emisfera internautica. Stai, ca ii acelasi lucru.

Degetele mi se misca pe taste mai repede decat johnny bravo spre o gagica. Am si o importanta problema de concentrare a pupilelor pe un punct fix, care mai tarziu in zi imi va speria toti colegii de facultate convinsi ca sunt dementa.

Si atunci ma apuca. Dansatu. Zbantuitu. Datu din cap. Si mai ales ideile. Am atatea idei ca le gandesc mai repede decat le pot tasta. Iar de tastat tastez tare repede si cu tremuraturi in degete. Sa nu zic in glas.
Am atatea idei ca parca vin in cireada si ma calca in picioare lasand numai praf in aer. Si nu am timp. Nu am timp. Nu mai am timp deloc. So little time, sooooo much to do. Si mai iau o gura de cafea.

Capul meu e rotitor, la fel ca si globul ocular. Amandoua. Si mai iau o gura de radio Guerilla, inca una de cafea si si si…ma tot gandesc ca nu am sarit inca cu parasuta si nici nu m-am apucat de cele cinzeci de proiecte care imi fermenteaza printre sinapse.

Timp in care nu fac nimic. Dar ma gandesc la cate o sa fac. Pe vremea cand am cu cine. Cred ca incerc sa zic ca am nevoie de un prieten entuziasmat de noapte. Sau de un job de noapte. Da nu din ala.