Good Luck Chuck

Good Luck Chuck

Charlie Logan a incalcat regula suprema a “spin-the-bottle”, un fel de fantanita noastra, el a refuzat sa se sarute cu o fata goth care l`a blestemat sa nu`si gaseasca niciodata iubirea. Dupa 25 de ani Charlie este un dentist de succes dar totusi blestemat. In timp ce prietenul sau, Stu, umbla cu cate fete poate, Charlie nu rauseste sa`si gaseasca o partenera de viata. Mai mult el realizeaza la nunta unei foste prietene ca toate femeiele cu care s`a culcat si`au gasit iubirea adevarata in urmatorul barbat cu care au iesit.

Din momentul in care se afla acest lucru Charlie incepe sa primeasca oferete “dragoste” de la diferite femei ce`si cauta partenerul. Chiar daca initial ideea de a face sex cu un numar impresionant de femei pare incitanta Charlie ajunge sa se indragosteasca si trebuie sa faca in asa fel incat sa nu`sh piarda iubirea in bratele urmatorului barbat cu care aceasta se intalneste.

O comedie simpla, pe alocuri idioata, cu multe tate, ceea ce da intotdeauna bine. Vazut in doua reprize m`a amuzat la unele faze. Ceva usor de digerat atunci cand n`ai ce face sau vedea.