Inteligentule!

Inteligentule!

Ce ma amuza genul asta de personaje, care in momentul in care spui adevarul te ameninta cu procese si chestii de genul. Daca era inteligent, isi dadea seama din articolul precedent ca nu am jignit publicatia respectiva, ci doar am atras atentia asupra faptului ca fac spam.

Asta in primul rand, in al doilea rand as vrea sa subliniez ca e destul de greu sa dai in judecata pentru chestii de genul asta, cu atat mai mult cu cat n-am jignit. E interesant sa primesti amenintari de genul de la oameni si publicatii mici, si nu de la brand-uri cu putere in Romania si nu numai. Spre exemplu, daca scrii ca Vodafone sau Orange sau mai stiu eu ce alt brand face spam, cu siguranta nu vei fi amenintat cu datul in judecata, asta fiind primul lucru pe care ii fac cei mici. Si imaginea nu le-o stric eu, ci ei prin ceea ce fac. Ah, si inca o chestie…daca eram chiar atat de nesimnificativ ce e cu revolta si cu amenintarile astea?

Asta nu e tot, Ionel, personajul respectiv, nu m-a jignit doar pe mine. Fiecare intelegeti ce vreti, dar eu cred ca si-a dat pe fata caracterul.