La cafea

La cafea

Lumea ma tot cearta ca nu mai scriu, ca de la postul cu inelul de logodna n`am mai scos nimic bun din mine. (Si apropo de acel post: aparent multa lume s`a speriat cand a citit titlu, ca as avea eu de gand sa ma casatoresc, chill ppl, departe de mine gandul de a`mi lua nevasta, sunt tanar, trebe sa`mi traiesc viata si pentru asta nu`mi trebe acte cu cea de langa mine.)

Am avut mai multe subiecte in cap numa ca au tinut mortis sa apara cand eram departe de mijloace de a le pune pe “hartie”. Si stim cu totii ca degeaba incerci sa scrii peste cateva ore, ideea ramane dar modul de exprimare si consistenta ei lasa mult de dorit.

De vreo saptamana o ard aiurea muncind mai mult si asta nu ar fi o problema asa mare, doar ca imbinata cu o insomnie pe baza caldurii si faptul ca dorm doar cateva ore pe noapte, eu care iubesc somnul aproape la fel de mult ca gogu ma fac sa fiu intr`o stare de irascibilitate perpetua.

Aseara am fost la ziua Lebadutei (LMA inca o data pisi, sa bla bla bla, stii tu, urari de d`alea), am baut o bere, am mai stat de vorba, m`am simtit bine. Astazi o iau de la capat cu munca si nu stiu cand o sa revin la normal cu programul. Adica trezit la 12, baut cafeaua pana la 4 si plecat la bere.

Asa ca`mi cer scuze draga Andra daca nu mai ai de citit niciun post kilometric in care sa despic firu`n patru raportat la cine stie ce subiect de altii considerat neinteresant, iti promit ca saptamana asta fac tot posibilul sa scot ceva din mine.