Nu mai suport

Nu mai suport

untem inconjurati de oameni prosti de`a dreptul si nimeni nu face nimic. Cand am plecat in oras astazi am vazut cum un barbat beat mort se pisa pe strada in timp ce prietenii lui radeau si`i dadeau pantalonii jos. In tramvai in drumul spre gara au injurat, au cazut, s`au batut si multe alte dovezi de inteligenta superioara.

Inapoi spre casa eram cu paka si nu stiu daca ii cautam sau chiar asa era dar peste tot erau cocalari. Oameni prosti care asculta muzica la telefoanele mobile, care se dau in spectacol, care cred ca lumea e a lor. Si, de ce n`ar crede asta atat timp cat nimeni nu este acolo ca sa`i contrazica. Nimeni nu face nimic, fiecare dintre noi tace si`si vede de treaba lui, pentru ca asa a fost invatat romanu, sa stea in banca lui.

Nu sunt o persoana violenta, nu am nimic cu nimeni atat timp cat da dovada de bun simt, fa ce vrei atat timp cat nu`i deranjezi pe cei din jurul tau. Insa, de la o vreme, am unele porniri violente, imi doresc sa am un pistol, o mitraliera, chiar si`o bata chit ca faci mizerie. Un gont in cap si`mi vad de drum. Oare o sa am mustrari de constiinta? Oare ii va parea cuiva rau ca e un imbecil in minus care sa faca umbra degeaba pamantului?