Primul interviu pentru slujba

Primul interviu pentru slujba

Credeam ca o sa fie dificil interviul asta. Si nu stiu de ce mai aveam senzatia ca sunt doar singurul care se duce la el, dar au mai fost inca 3 persoane.

Dar a fost totul bine. Mi-am lasat numarul de telefon si ma suna patronul saptamana viitoare pentru un alt interviu. Chiar sunt curios sa vedem ce iese. Oricum sunt destul de calm daca o sa fiu refuzat, doar nu-i nimic nu-i asa? :). Persoanele care erau langa mine mi se pareau cam afone in domeniul asta sau poate nu au vrut sa isi arate adevaratele cunostiinte. Cea mai simpatica persoana ‘concurenta’ si care era mai vioaie un pic fata de ceilalti era o mamica care nascuse de ceva vreme si isi recauta un loc de munca. Am si vorbit cu ea pe drum spre statie despre ce se slujbe usoare se mai gasesc in orasul asta si era chiar de treaba si vorbea detasat.

Intrebari din partea patronului au fost putine. Urmeaza saptamana viitoare sa imi prezinte ce ar trebui sa lucrez si sa vada cum ma pricep. Oricum e o slujba part-time usoara dar trebuie sa te tii de ea. Ar fi perfect pentru mine, astfel incat sa am timp si pentru facultate si pentru voluntariat. A zis ca o sa caute mai multe persoane, desi am cateva sanse. Mai ales ca unul dintre ‘concurenti’ s-a retras pentru ca nu o sa poate sa vina saptamana viitoare. Cred ca a venit la plezneala.

Urati-mi succes! 🙂