Profu’ de…

Profu’ de…

Nu are rost sa dau nume… o sa ii spun simplu: “Grasanul”

Nu mi-a placut niciodata omul asta. Si probabil nici nu o sa-mi placa de el vreodata. E un om gras, nu extraordinar de inalt care tot timpul gafaie si este de o ipocrizie groaznica.

Astazi aveam tot felul de scenarii sadice in mine in legatura cu el. O ora intreaga a vorbit cu vreo 2-3 baieti din clasa despre masina care si-a cumparat-o el si tot felul de detalii tehnice si alte chestii de genul. Nu m-ar fi deranjat lucrul asta daca macar atunci cand a vrut sa fumeze sa fi iesit din laborator. Dar nuuu… s-a gandit el ca ar fi dragut ca in postura lui de profesor sa fumeze in laborator de fata cu noi in timpul orei. Termina tigara si apoi scoate batista din buzunarul pantalonilor si isi sufla nasul zgomotos si apoi da cu batista pe la buze. WTF?!!?

Am vazut cum sta treaba la ora asa ca mi-am scos caietul de meditatii si culegerea de mate si am inceput sa imi fac cate ceva din tema. Ma vede proful si incepe sa urle ca de ce imi scriu la alt obiect in timpul orei lui. WTF?!!? Where is this world going to?

Si tot eu sunt aia nesimtita? Sau ar trebui sa ii arat eu respect omului asta? Problema in invatamantul romanesc nu sunt elevi care nu isi dau interesul, ci profesorii care isi bat pur si simplu joc de noi.