Scurta escapada

Scurta escapada

Luni seara am decolat catre mare, mai exact la Costinesti. Stiu ca multi o sa ziceti “e de cacat” sau “multi manelisti pe acolo” or something, insa mie intotdeauna mi-a placut locul ala. Acolo esti liber sa faci ce vrei tu, absolut orice si oriunde. Pe drum n-am intampinat probleme, doar o mica furtuna la intrarea pe A2, care mi-a redus vizibilitatea foarte mult insa asta nu m-a oprit de la a merge cu 90-100 km/h.

In fine. Am ajuns la Costinesti si ne-am facut o intrare spectaculoasa. Cu Christian Malloni – Agua Ardiente la maxim si cu prietenii care iesisera pe trapa si geamuri. Rapid, am gasit o cazare geniala dupa care am pornit spre Disco Ring. Unde credeti ca ne-am dus imediat ce am intrat? Da, la bar. Dupa 2 pahare de whisky si 2 sticle de bere a inceput distractia in adevaratul sens al cuvantului. Tinand cont ca nu mancasem mai nimic in seara respectiva (nu de alta dar pierdeam toata distractia), m-am cam ametit. Aaa, si sa nu uit. In timp ce-mi savuram whisky-ul linistit, l-am zarit si pe Olix, pe care am avut deosebita placere sa-l cunosc si fata in fata nu numai de pe Twiter sau de pe blogul lui. E foarte de gasca, mai ales dupa cateva shot-uri. Asa-i Olix ?

Ok, sa revenim. Am dansat, am ras, ne-am distrat. Toata nebunia a tinut pana pe la 3 si ceva dimineata, timp in care am decis sa plecam spre alt party ce avea loc pe plaja. Ei bine, in drumul nostru initiatic am dat peste 2 chinezi foarte foarte simpatici. E vorba de Huan Hu si Li. Tipii astia sunt geniali! Foarte de gasca si foarte sociabili. I-am adoptat imediat ca fiind frati de-ai nostri.

Dupa alte cateva beri baute pe plaja alaturi de ei si dupa o mica baie in mare am pornit spre camera, acolo unde m-a luat somnul instant. Totul bine si frumos. Tinand cont ca pe drum am intampinat si o ploaie foarte periculoasa, nu ne asteptam sa prindem o zi intreaga de plaja. Ne-am inselat.

Ziua de marti a fost geniala. Temperatura de 31 de grade afara si 26 in apa made our day cu toate ca nu pot sa dorm din cauza arsurilor de pe spate. Plecarea a fost cam trista dar am fost multumiti ca ne-am simtit bine si ca ne-am distrat. La fel ca si intrarea, iesirea din Costinesti a fost un bun prilej pentru a face show. Cum altfel decat cu muzica la maxim, si toate privirile atintite spre noi. Si ce priviri…

Una peste alta, abia astept sa mai fac vizite de genul asta pe la mare. N-ai cum sa te plictisesti si cu siguranta o seara si o zi petrecute acolo sunt pretuite la maxim.