Shazam!, noua producţie DC Comics, va începe filmările în 2018

Shazam!, noua producţie DC Comics, va începe filmările în 2018

Filmul ar putea ocupa una dintre datele de lansare fără vreun titlu specificat fixate recent de Warner Bros.
Anunţată în 2014 de către studiourile Warner, pelicula Shazam! va readuce pe marele ecran unul dintre eroii proeminenţi ai universului DC Comics.

O producţie care să îl aibă în prim-plan pe supereroul titular nu a mai ajuns în faţa publicului din 1940, acesta fiind întrecut, în popularitate, de către Superman şi Batman. Cu Dwayne Johnson în rolul villain-ului Black Adam, pelicula va începe filmările în februarie 2018, potrivit informaţiilor obţinute de către gomovies123. Unele surse apropiate producţiei susţin însă – fără vreo confirmare din partea Warner Bros. – că Black Adam nu va apărea în Shazam!, în vreme ce, pentru rolul central, Johnson l-a propus pe Armie Hammer.

Data iniţială a debutului la cinema fusese stabilită pentru 2019. Cei de la Warner au introdus însă recent două noi filme ale Universului Cinematografic DC în orarul lansărilor – unul dintre acestea va debuta pe 14 februarie 2020, celălalt urmând să fie lansat pe 5 iunie. Se presupune că unul dintre aceste filme va fi Shazam!, de a cărui regie se va ocupa David F. Sandberg (Annabelle: Creation).

Se află în dezvoltare şi un spin-off al lui Shazam!, centrat pe antagonistul Black Adam.