Teatru!

Teatru!

Am fost la teatru! Pentru prima data la un teatru adevarat.

Ciudat, era aceeasi sala in care din clasele mici tot ma plimbam prin ea. Mai intai, in clasa a 5-a am dansat pe scena la sarbatorirea unui numar important de activitate a liceului nostru (era un dans american, cat am stat sa il invat ca de obicei stau prost cu dansul si cu sincronizarea :D). Apoi in clasele mari, veneam cam in fiecare an la o piesa de teatru organizata de profesori. In fiecare an, aceeasi piesa. Dar ce conta, eu mergeam la teatru. Si apoi a fost si un concurs organizat intre licee, la care liceul nostru a trebuit sa treaca prin 2 etape si a ajuns pe locul 2 pe judet (eram si eu unul dintre membrii echipei).

Astazi am fost impresionat ca lumea inca se mai duce la teatru. In aceeasi sala in care in trecut, copiii vorbeau tare, zburdau, urlau, orice altceva decat sa fie atenti la ce se intampla pe scena, acum era o liniste si o atentie desavarsita 🙂 Oamenii chiar erau atenti la ce se intampla pe scena!

Am vazut piesa “O tragedie furtunoasa”, piesa pusa pe scena doar in teatrul din Pitesti. E foarte interesanta, nu prea am cu ce s-o compar deocamdata, piesele din liceu erau facute de amatori :). Recomand sa o vedeti :D.