Totusi, din noroi nu au crescut inca flori.

Totusi, din noroi nu au crescut inca flori.

Sunt dulci cand zambesc frumos, cand danseaza sau cand citesc atente o carte. Frumoase cand stau cu tine la masa, cand radeti impreuna si cand le stralucesc ochii. Excitante cand infrante de alcool,sunt curioase si lipsite de aparare. Te saruta pe jumatate de gura si apoi se grabesc inapoi in viata, la fel ca si tine.

Cu toate astea, nu am reusit niciodata sa ma indragostesc de o femeie. Zambetul lor ma atrage, sarutul lor e frumos, iar sexual sunt ireprosabile. Ma gandesc serios ca o femeie nu are cu adevarat nevoie de un barbat pentru un orgasm de calitate. Mangaierile sunt senzuale, miscarile perfecte , nimic animalic nu poate interveni intre doua femei. Nimic nu intrerupe ritmul perfect al stapanirii unei femei de catre o alta.

Si totusi, nu am reusit vreodata sa ma indragostesc de o femeie. Le-am iubit, pe unele, le-am iubit dulceata, puritatea, supunerea si puterea pe care o transfera. Insa niciuna nu mi-a controlat gandurile. E adevarat ca una singura mi le-a ravasit. O tin uneori si acum in brate, imaginar, iar ei ii place si isi intoarce capul intr-un zambet intins, perfect, slefuit. Dar o uit mereu, fiindca si ea a uitat prieteneste de mine.

M-am autopedepsit mereu, ca dupa o crima fara urme. M-am autopedepsit uscat, doar in gand si in constiinta. Si am avut dreptate. Expierea mea a fost linistita, tacuta, aproape kantiana, dar intotdeauna justificata. Era nedrept si imoral, iar eu nu incerc sa maschez imoralitatea si crima impotriva acoperisului.

Nu m-am indragostit vreodata de o femeie, fiindca m-am desavarsit intr-o perpetua alternanta activ-pasiv pe care nu au reusit sa o depaseasca.Nici una nu m-a implinit in ambele sensuri: fizic si intelectual.Nici una nu a reusit sa ma surprinda. Au ramas asa cum le iubeam -supuse si posedabile -si nici nu as fi vrut macar sa le schimb.

Totusi, din noroi nu au crescut inca flori. O femeie nu se poate iubi pe sine. Mai presus de toate, realizez acum, nu am reusit reusit sa ma indragostesc vreodata de o femeie fiindca nici una nu mi-a impus nici constiinta de sine, nici caldura- stangace- a unui barbat indragostit.