Unul din cele mai importante lucruri despre un barbat

Unul din cele mai importante lucruri despre un barbat

Unul din cele mai importante lucruri despre un barbat le afli din modul in care iti iubeste sanii.

Un barbat care va ramane pentru multa vreme in viata ta iti va framanta sanii atunci cand faceti dragoste si ii va saruta intotdeauna cu ochii inchisi. Ii va tine intre palme seara la culcare si ii va acoperi sub plapuma iarna cand e frig. Va adormi ca un copil langa ei, uneori tinand cate unul in gura . Le va da un nume haios si plin de afectiune.

Un barbat care iubeste nu-ti va jigni niciodata sanii, oricat de mici ar fi, dar va rade intotdeauna de forma lor amuzanta, asociindu-i cu ceva bun de mancat. Ii va trata ca pe personaje de desene animate si ii va lua apoi brusc in serios atunci cand iti va cobori incet o bretea.

Un barbat care te iubeste e intotdeauna cald cu sanii tai si se excita cand ti se intaresc sfarcurile. Isi va salva poze porno pe calculator si va reveni mereu langa tine pe canapea sa-i mangaie ca pe bibelouri.Iti va spune mereu ca o bluza sta bine pe tine, dupa modul in care iti scoate in evidenta sanii. Nu va face glume mitocane . Ii va saruta inainte sa deschida ochii dimineata si isi va tine respiratia fierbinte pe ei pana reuseste sa se trezeasca de tot. Le va tine de cald in timp ce va uitati la un film bun. Isi va trece bratele pe sub ei de cate ori va veni sa te surprinda din spate.

Ii va uita dupa ce va veti desparti si se va incalzi cu ei in palme zilnic ca prima data.